dilluns, 17 de novembre del 2014

ELS MISTERIS DE L'ART

Aquesta setmana reprenem l'activitat que vam començar el curs passat amb la Georgina Sas, historiadora de l'art, que ens ve a explicar els misteris dels quadres.

Si teniu ganes de descobrir els secrets de Las Meninas, us esperam aquest dimecres, dia 19 de novembre, a les 16.00 a la Sala Gran.

El quadre de Las Meninas, de Diego Velázquez, ha estat un dels que ha generat una recepció crítica més favorable, no només entre la historiografia artística, sinó també entre els artistes, que n'han recreat i regenerat molts cops la imatge.

Pintat durant el regnat de Felip IV, el 1656, el quadre de Velázquez estableix un joc de relacions fascinant entre pintor, model i espectador.


 En aquest cas la sessió va adreçada, sobretot, a públic adult i és preferible que els nins de menys de 10 anys no hi assisteixin. Per això, posem a la vostra disposició, amb la col·laboració de l'Escola, un servei de guarderia per 1 euro. Els nins han de pujar a la Biblioteca amb vosaltres i nosaltres els portarem a la Caseta, els recollirem a les 17.00 i els pujarem de nou a la Sala Gran.
Els doblers recaptats es faran servir per comprar llibres o per finançar les activitats de la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada