dimarts, 2 de juny del 2015

CLUB DE LECTURA

I per acabar les sessions del Club de Lectura d'aquest curs, dijous dia 4 parlarem amb la Magdalena Reynés d'una de les novel·les més venudes per Sant Jordi a les Illes:
 


"El jove president de la Comunitat Autònoma rep una rata morta dins un cofret de plom. Aquest desagradable incident podria no significar res més que la ràbia d'algun ciutadà perjudicat per decisions polítiques, són tants pels temps que corren... Algú havia definit Mallorca com Sicília sense morts, però, fins quan? El sol és tebi, sona la melodia d'un violoncel tocat per una noia eslava, l'hedonista i cínic jubilat Mateu Llodrà pren Camparis tot pensant com satisfer el seu peculiar sentit de la justícia; i la rata morta té la perversa capacitat de pertorbar el curs de les coses, en un temps xop d'abusos en què el president de la Comunitat Autònoma invoca la regeneració..."

Un president que en un paratge de la novel·la es felicita pensant que "tanta sort que aquest país encara no ha après  votar"... Però potser s'equivoca i comencem a aprendre'n...


I entre tots, ens recomanarem lectures per a l'estiu!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada