dimecres, 17 d’abril del 2019

BOOKESCAPE A 1r ESO


Com li agraden els contes a n’Alícia! Cada dia llegeix una estona asseguda a la seva butaca preferida. També avui ha quedat dormida amb el llibre a la falda.
Avui però, no ha estat com un dia qualsevol. Quan s’ha despert ha tengut un gran ensurt. El llibre que ara té a les mans no és el que ella llegia.

- No, no era aquest. N’estic segura- Diu en veu alta.
- Frankenstein? Sembla un llibre de terror i a mi no m’agraden les històries de por.

Es torna a mirar el llibre; passa les pàgines ràpidament. Entremig hi troba un petit sobre. Porta el segell de la Reina de Cors. Llegeix el missatge escrit a la tarja:

«Te’n recordes de mi, Alícia? Del viatge que feres al meu reialme? Ara he trobat la porta que duu al teu món. Volia tornar-te la visita però t’he vist tan dormida i relaxadaque no he gosat despertar-te.
Just havia acabat la lectura del llibre de na Mary Shelley i he pensat que no t’importaria si fèiem l’intercanvi amb aquest altre que tu tenies de n’Oscar Wilde. Ja te’l tornaré o millor, sigues una nina ben educada i torna’m tu la visita. Farem un te i unes pastes.
Magestàticament,
Reina de Cors»

Estranya tanta amabilitat!. N’Alícia està decidida, anirà a cercar el llibre.
Realment no sap on es fica. És una trampa. El que vol la reina de cors és venjança. Ha amagat el llibre. Si n’Alícia no el recupera, mai no podrà tornar a casa.

Si vols ajudar-la... Entra a Les aventures d’Alícia en el país de les meravelles!

Els alumnes de 1r d'ESO sí han volgut ajudar a n'Alícia. Aquestes són les fotos que ho demostren.  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada