dilluns, 12 d’octubre del 2015

JA TORNEM A SER AQUÍ!!!

Com sabeu, avui dimarts s'inaugura una exposició sobre Roald Dahl a la Sala Gran i, de passada, aprofitarem per inaugurar el servei de préstec.

Enguany la Comissió de Mares obrirà els dimarts i els dijous de 16.00 a 17.00 i, com cada any, intentarem organitzar activitats per a petits i grans.

Aprofitem també per animar-vos a unir-vos a la Comissió. Si us interessa, només cal que pugeu un dimarts o un dijous a la biblioteca i ens ho digueu.


I per començar, aquí teniu unes quantes recomanacions que hem preparat en tornar de l'estiu:



I com que aquest any també volem intentar projectar més pel·lícules inspirades en llibres, aquí teniu alguns dels llibres recomanats, en pel·lícula, i un parell de recomanacions més:



I no ens podíem oblidar de retre el nostre petit homenatge a dos autors que ens han deixat a finals d'aquest estiu:

Henning Mankell i Oliver Sacks

Tant l'un com l'altre han escrit moltes obres, així que ha estat molt difícil fer-ne la selecció.

Del Mankell hem triat un parell de llibres sobre les injustícies que es cometen al món i, especialment, a l'Àfrica (El cervell de Kennedy i El fill del vent); Arenes movedisses, que és un llibre de memòries molt peculiar que arranca quan li diagnostiquen el càncer, i dues de les seves novel·les dedicades al públic juvenil.

I evidentment, no ens podíem oblidar del seu detectiu més famós, en Kurt Wallander, del qual esmentem les dues primeres aventures i les dues últimes, i que ha saltat a la pantalla en diverses ocasions, tot i que volem destacar la interpretació que en fa en Kenneth Branagh en una sèrie de televisió.


Pel que fa a Oliver Sacks, aquí us en deixem un tastet, un parell de frases i una pel·lícula. Com en el cas anterior, hi hem inclòs un llibre autobiogràfic, El tío Tungsteno:


Bona lectura i us esperem a tots i a totes a la Sala Gran!!!

Comissió de Mares de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada