dimarts, 25 de març del 2014

Cinema i literatura: DIARIO DE GREG. UNOS DÍAS DE PERROS

Per al proper divendres dia 28 Els Jonquers han programat una sessió de cinema destinada especialment als alumnes de segon i tercer cicle de primària però apta per a tot el públic.
Segurament tots coneixeu en Greg a través de la lectura dels seus llibres que ens conten la seva vida a l'escola i fora d'ella en forma de diari.
Greg no és popular a l'escola però té un bon amic, en Rowley. No en pensen una de bona! Junts planifiquen les bromes que fan al seu germà gran que no fa altra cosa que molestar-los.

En un principi "El diari de Greg" no era un llibre, sinó un conjunt d'historietes i dibuixos que Jeff Kinney, el seu autor, pujava a internet. Posteriorment, en veure l'èxit del personatge, les tires es publicaren en format de llibre i s'editaren històries noves.






Jeff Patrick Kinney va néixer al 1971 a Maryland (Estats Units) i des de molt petit es va voler dedicar a dibuixar còmics. No li va resultar fàcil dedicar-se a allò que li agradava però, finalment al 2006 es va publicar el primers dels llibres de la sèrie.




La pel·lícula seleccionada es correspon amb la quarta entrega de la sèrie on en Greg ens parla de les seves vacances d'estiu i del que espera d'aquestes setmanes de relax. La idea que el seu pare té sobre el que s'ha de fer per gaudir de l'estiu, no coincideix amb el que desitja en Greg qui arribarà a fingir fer feina a un luxós club de camp per tal d'evitar fer allò que el seu pare li demana. Tot li acaba sortint malament!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada