dijous, 20 de juny del 2013

COMISSIÓ D'ALUMNES: COOPERATIVA ESCOLAR

Com ja sabeu, aquest curs ha començat a funcionar una comissió d'alumnes que han col·laborat de forma molt activa en les tasques d'organització i dinamització de la biblioteca escolar. Junts han creat la primera cooperativa escolar de les Illes. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de n'Antònia Torres que els facilitat tota la informació necessària sobre el funcionament de les empreses cooperatives i els ha ajudat en la redacció dels seus estatuts amb l'assessorament d'en Juan González (advocat i pare de dos alumnes del centre). Encara els queda molt per aprendre del món cooperatiu però les il·lusions són moltes i caminen amb passes fermes.
Aquest curs, la cooperativa ha comptat amb 12 socis: Ció Gené, Lluc Borràs, Duarte González, Pau Roig, Bel Francis, Maria Campins, Magí Payeras, Aina Medina, Maria Vadell, Arnau Bisquerra, Bàrbara Bisquerra i Mariona Fuster.


Des del mes d'octubre han fet molta feina, començant per les reunions setmanals de coordinació (dimecres a l'hora de pati) i les formatives ( quinzenalment dilluns a migdia a partir del segon trimestre); També són els responsables de les sessions de cinema organitzades a la biblioteca en horari extraescolar; Han participat en la selecció dels nous exemplars que s'han incorporat al fons; Han organitzat una parada de venda de llibres de segona mà; Han col·laborat en l'ordenació dels llibres, la difusió de les activitats de la biblioteca i en el control del servei de préstec; Han organitzat alguna sessió de contacontes per als petits; Han realitzat tallers de reciclatge...
Gràcies a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada