dimarts, 23 de febrer del 2016

CLUB DE LECTURA

LA PLAÇA DEL DIAMANT


Aquest dijous, dia 25 de febrer, comentarem una altra gran obra de la literatura catalana, La plaça del diamant, amb la Magdalena Reynés.


Aquí en teniu l'opinió del seu primer lector, Armand Obiols, escriptor i company de la Mercè Rodoreda, i del seu editor, Joan Sales, de qui vam parlar fa un mes.

Una Colometa que ha estat interpretada per una multitud d'actrius, des de la clàssica interpretació de Sílvia Munt fins a... reconeixeu la Colometa de la darrera imatge? Sí, és la Jessica Lange en una lectura dramatitzada a Nova York!


Una Colometa entre molts d'altres personatges femenins de la Rodoreda (Aloma, Jardí vora el mar, Mirall trencat, El carrer de les Camèlies), que desfilen pels seus llibres per tractar els que, segons l'escriptora Maria Barbal, són els seus grans temes: "La infantesa, l'edat de la llum i de les possibilitats, la joventut, plenitud d'energia i d'esperança que esdevenen aviat desil·lusió i soledat, la capacitat de resistència de l'individu en els moments difícils i la futilitat de qualsevol esforç davant de la mort".


No us ho perdeu! Demà dijous a les 16.00 a la Sala Gran!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada