divendres, 3 d’octubre del 2014

TORNA LA BIBLIOTECA

El curs ja ha començat i la maquinària de la biblioteca ja roda. Tots els components de les comissions -mestres, alumnes i mares- ja estam treballant per oferir-vos, un any més, un espai d'activitats culturals i lúdiques, i un bon servei de préstec obert a tota la família.

Alerta que aquest curs els dies canvien. Ara obrirem:


dimecres i dijous, de 16 a 17 h

Us volem agrair la vostra col·laboració emplenant l'enquesta. Ens ha estat molt útil per acabar de perfilar les activitats que us volem oferir. Així, tornaran els contacontes, els contacontes en anglès, els jocs del món, els Clubs de Lectura, les xerrades d'art, els tallers de manualitats i el cinema. Intentarem fer alguna sessió del Club de Lectura per parlar de llibres per a adolescents i infants, organitzarem sessiones de literatura i música i jugarem amb les paraules. A part, activarem la catalogació de llibres per poder-vos oferir més tria.

També volem agrair moltíssim la feina dels nostres col·laboradors habituals: el Lluís, l'Eduard, el Biel, la Magdalena, la Gina, la Catalina... i us animam a tots a fer-ho! Només cal que ens proposeu una activitat i intentarem coordinar-ho!

I si us animau a formar part de la Comissió, posau-vos en contacte amb nosaltres a mares-comissio-biblioteca@googlegroups.com o veniu dia 8 a les 16.00 a la biblioteca.

Us hi esperam a tots, petits i grans!!! Recordeu que a partir dels 9 anys els nins/es hi poden venir tots sols!

Comissió de Mares de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada